Art & Frame

art en frame brancheverenging
Art & Frame is de brancheorganisatie voor lijstenmakerijen.
Ook ppwinkel is aangesloten bij Art en frame. Hierdoor bent u verzekerd van:

  • deskundig advies
  • kwaliteit
  • persoonlijke service
  • een ruim assortiment aan passepartouts

Veilig betalen met iDEAL

Steeds meer mensen doen  hun aankopen online. Een passepartout bestelt u hiermee ook gemakkelijk en snel op internet. Deze aankopen wilt u natuurlijk  vertrouwd en veilig betalen. Dat kan met iDEAL.

Veilig registreren en betalen met SSL

Voor een veilig en betrouwbare communicatie tussen de klant en de webshop is het mogelijk om de ingegeven informatie (zoals persoonsgegevens) door middel van SSL te versleutelen.

De afkorting SSL staat voor Secure Sockets Layer, die als functie heeft om informatie die wordt verzonden onherkenbaar te maken door gebruik te maken van een versleutelde informatie op het moment van verzenden.

SSL beveiliging is met name belangrijk als er gebruik wordt gemaakt van elektronisch bankieren waar het vooral om het verzenden van vertrouwelijke gegevens gaat.

Bij een SSL beveiliging kan de functie van de server alleen gebruikt worden als er sprake is van een toegekend certificaat, dat voor de server is aangeschaft en is geconfigureerd voor de desbetreffende website die van SSL beveiliging moet worden voorzien.